Bodø/Glimt mot til

Viking tar i mot BodøGlimt Knallodds på seier til BodøGlimt over Viking. Mats Torbergsen NTB.


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American

2 days agoBarcelona mot Real Madrid og Manchester United mot Liverpool er blant de mest kjente.

. BodøGlimt på TV og Live Stream. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Vi gir BodøGlimt kamp til døra her sier TIL-kaptein Ruben Yttergård Jensen til Avisa Nordland.

Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Krevende uke for Glimt. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. Det føles som et tap sånn som det blir.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Bodø Glimt mot Tromsø. Rosenborg mot Molde Lillestrøm mot Vålerenga Brann mot Viking - og ikke minst TIL mot BodøGlimt.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Det er ingenting som er verre i fotballsammenheng enn å tape mot fienden. Også i Norge har vi velkjente rivaloppgjør.

Forferdelig dårlig dømming BodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Takk for din påmelding. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. - De må passe seg.

I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. 17 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. 15 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Sikre deg plass på 16. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Mai-festen mot Tromsø nå.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Sikre deg plass på 16.

September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. Mai-oppgjøret foran nærmere 8000 tilskuere vil nok huskes aller best for de to målene som ble annullert feilaktig for offside men det så lenge ut til at danske Niklas Vesterlund skulle bli matchvinner for gjestene. 1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Det endte med 51 til hjemmelaget. 15 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Niklas Aune Johnsen. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. 17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

75 54 55 00. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mats Torbergsen NTB.

Grei fangst men med rom for forbedring. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. U T T V V.

17 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Bodø Glimt form og statistikk. Gratis inngang for alle barn under 16 år. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. 0008 Det føles som et tap.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Billetter Rana - Glimt.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Slik får du 295 i odds på at Glimt tar seg til cupfinalen Fyrer mot Glimt-avgjørelsen.

Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Mai-festen mot Tromsø nå.

16052022 2014 Sist oppdatert. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Fotball Bodo Glimt Live Bodo Glimt Viking


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1